Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Kontakt osoba: Mison WANG

E-mail: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86 15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Zhejiang pokrajina, Kina

Kina tržištu hrane na veliko aditiva Cmc iz Kineske Veletrgovac

Kina tržištu hrane na veliko aditiva Cmc iz Kineske Veletrgovac

DescriptionProduct naziv proizvoda: CMC (Carboxymethyl Celuloza) CAS br. 9004-32-4EINECS br. 265-995-8Features:Carboxy metil Celuloze (CMC) je bijela ili mliječno bijeli prah. Izrađen je od prirodnog i

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


Naziv proizvoda: CMC (Carboxymethyl Celuloza)

CAS broj 9004-32-4

EINECS broj 265-995-8

Mogućnosti:

Karboksi metil Celuloze (CMC) je bijela ili mliječno bijeli prah. Izrađen je od prirodnog pamuka vlakana ili piljevine, kroz etherification, pročišćavanje i sušenje
proces napravio anionski celuloznih etera. Ona ima sljedeće značajke:

1. bolje vode adaptacija

2. ekološki proizvod


Aplikacije & pogodnosti


Karboksi metil Celuloze (CMC) je proizvod sa različitim aplikacijama.

1. CMC se koristi u hrani kao modifikator viskoznost ili zgušnjivač i stabilizirati emulzije u različitim proizvodima uključujući i sladoled. CMC se koristi opsežno u gluten besplatno i smanjene masnoće prehrambene proizvode.

2. Također je sastavni dio mnogih neprehrambenih proizvoda, kao što su pasta za zube, laksativi, tablete za mršavljenje, boje na bazi vode, deterdženata, Tekstilna dimenzioniranje i različitih proizvoda od papira. Koristi se prvenstveno jer ima highviscosity, se netoksične, i općenito smatra se sobe s antialergijskom kao glavni izvor vlakana je bilo pilana pulpe ili pamuka linter.

3. u praonica rublja deterdženata, se koristi kao polimer suspenzije tla je dizajniran da uplate na pamuk i ostale celuloznih tkanina, stvara negativno nabijenih barijeru tlima u pranje rješenja.

4. CMC služi kao mazivo u umjetne suze.

5. CMC također koristi lijekovima kao sredstvo za zgušnjavanje. U veterinarskoj medicini, CMC koristi abdominalne operacije u velikih životinja, naročito konja, kako bi se spriječilo formiranje crijeva adhezije.

6. u industriji za bušenje nafte kao sastojak isplaka, gdje djeluje kao viskoznost vode i modifikator zadržavanja agent.

7. CMC također koristi u led u obliku eutektički smjesu rezultira niže točke smrzavanja, i stoga više rashladni kapacitet od leda.

8. CMC se koristi kako bi se postigla tartarat ili hladno stabilnost u vinu. Ova inovacija može spasiti megavata električne energije koristi za odmarati vina u toplim podnebljima. To je stabilniji od metavinska kiselina i vrlo učinkovit u zabranjivanje tartarat oborina.Hot Tags: Kina tržištu hrane na veliko aditiva Cmc iz Kineske Veletrgovac, ulje bušenje razreda CMC
Srodni proizvodi
Email Us
Upit
Hangzhou Hongbo novi materijal co