Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Kontakt osoba: Mison WANG

E-mail: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86 15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Zhejiang pokrajina, Kina

Bušenje razreda nafte Karboksi mnoge CMC

Bušenje razreda nafte Karboksi mnoge CMC

CMC je vrsta celuloznih etera izmijenio kemijske reakcije prirodne celuloze. Kao vodi topljivih polu-bioloških polimera, CMC ima odličan zadebljanje, emulzije, formiranje, oteklina, stabili

Detalji o proizvodu

CMC je vrsta celuloznih etera izmijenio kemijske reakcije prirodne celuloze. Kao vodi topljivih polu-bioloških polimera, CMC ima odličan zadebljanje, emulzije, formiranje, oticanje, stabilizira i svježinu zadržavanja funkcije, expansively primjenjuje u hrani, mliječne kiseline mlijeko i kisela pića polja.

Primjenjuje u napitak uz razne predstave, CMC može spriječiti proteina u jogurt od kondenzacije i Raslojavanje. Otopljen u vodi, postaje jedinstveni delikatna sirup što bolji okus i više Osvježavajuće. Njegova odlična zamjena i glatkost garancija stabilnosti kisela pića i čine život vrijeme duže.

Primjenjuje u sladoled, CMC učinkovito miješa, raspršuje i stabilizira vodu, masti i proteina i izbjegava kristalima leda, visoke ekspanzije stopa, nježan i gladak okus te dobra formiranje. Osim toga, to može spriječiti ljude, pogotovo djecu, od uzimanja visoko kaloričan vrhnje i šećer. Stoga je idealan dodatak.

Primjenjuje u kruh i kolačići, CMC može kontrolirati viskoznost paste i poboljšati sposobnost zadržavanje vode i povećati pokazuje vrijeme.

Primjenjuje u rezanci, CMC može povećati žilavost i vrije performanse, smanjiti postotak ulja i poboljšati okus. Primjenjuje u biskvit i tanke kolače, CMC može napraviti dobar oblika, glatke površine i poboljšati žilavost.


Hot Tags: Razreda, natrij Carboxymethyl Celuloza CMC bušenje nafte Karboksi mnoge CMC
Srodni proizvodi
Email Us
Upit
Hangzhou Hongbo novi materijal co